Integritetspolicy

Vilka vi är

Vår webbplatsadress är: https://ballerinor.se

Vilka personuppgifter vi samlar in och varför vi samlar in dem

För oss är det viktigt att du ska känna dig trygg som besökare på ballerinor.se. Därför är vi noga med att följa rådande lagar.

Dataskyddslagen (GDPR)

Den 25 maj 2018 trädde dataskyddslagen GDPR kraft (General Data Protection Regulation). Lagen ersatte den tidigare Personuppgiftslagen (PUL).

Vad innebär GDPR?

Syftet med GDPR är att skydda EU-medborgarnas personuppgifter. Den nya dataskyddslagen stärker den enskildes rättigheter över hur företag, myndigheter och organisationer får insamla och använda dennes personuppgifter.

Vilka personuppgifter samlar vi in på ballerinor.se?

Meddelanden som inkommer via vårt kontaktformulär innehåller avsändarens epostadress, vilken enligt GDPR räknas som en personuppgift. Syftet med att vi har ett kontaktformulär på sidan är helt enkelt att du som besökare ska kunna få kontakt med oss.

Epostadresser som genereras via kontaktformuläret raderas av oss senast ett år efter ankomstdatum. Undantag är epost som behöver sparas av bokföringsskäl eller som berör överenskommelser med våra samarbetspartners. Dessa sparas så länge det krävs för verksamheten.

Epostadresser som inkommit via vårt kontaktformulär lämnas aldrig vidare eller säljs till annan part. Ej heller används de av oss i marknadsföringssyfte.

Vilka rättigheter har du?

Om du har skickat ett meddelande till oss via vårt kontaktformulär kan du när som helst begära att få din epostadress raderad ur vårt epostsystem. Använd kontaktformuläret här för ditt meddelande.

Cookies

För att erbjuda dig den bästa upplevelsen på vår sida använder vi oss av cookies. En cookie är en fil som sparas ner på användarens dator och används av tekniska skäl för att förbättra webplatsen. Genom att besöka vår sida lämnar du samtycke till vår hantering av cookies. Många sidor fungerar inte fullt ut utan cookies, men naturligtvis kan du välja att avstå från cookies genom en inställning på din dator eller helt enkelt genom att välja att inte besöka eller navigera på ballerinor.se.

Ballerinor.se är kopplad till s k affiliatenätverk, i syfte att spåra försäljningar. Spårningen identifierar dig aldrig personligen och du förblir helt anonym.

För att mäta besökarstatistik använder vi oss av tredjepartsverktyget Google Analytics. För att möjliggöra mätningen krävs lagring av cookies.  Du kan läsa mer om hur Google använder cookies här. Informationen vi får ut från Google Analytics identiferar dig aldrig personligen. Du förblir helt anonym.

Du kan alltid ställa in din webbläsare så att den inte accepterar lagring av cookies. Som nämnt ovan är att tänka på att många webbsidor dock inte fungerar fullt ut utan cookies.

Vår verksamhet och dess syfte

Ballerinor.se hjälper dig att snabba upp din sökning efter onlinebutiker som säljer ballerinaskor. Fokus ligger på att sortera butikerna efter vilka skostorlekar de erbjuder. Oavsett om du har en standardstorlek eller små, stora eller breda fötter finns det ballerinaskor för dig.

Ballerinor.se hjälper också våra samarbetspartners genom att synliggöra deras utbud av ballerinor i olika storlekar och modeller.

Se mer om våra användarvillkor här.

Villkorsändringar

Ovanstående information kan komma att justeras/uppdateras vid behov. Ifall ballerinor.se i framtiden kommer att samla in fler personuppgifter än de epostadresser som genereras via kontaktformuläret, kommer vi att informera om detta och insamlandet av uppgifterna kommer att kräva ditt godkännande.